Új - Bontott alkatrészbeszerzés

Inkább gyári alkatrészre van szüksége?

vagy bontott alkatrészt vásárolna, de fél, hogy nem azt minőséget kapja amit szeretne??

 

Cégünk régi kapcsolataira támaszkodva segít beszerezni Ügyfelei részére a lehető legkedvezőbb árú és minőségű utángyártott vagy bontott alkatrészt.

Ajánlatkéréshez nincs más dolga, mint email-ben, vagy telefonon felvenni velünk a kapcsolatot és autója adatait illetve a szükséges alkatrész  adatait megadni és cégünk a lehető legrövidebb időn belül talál megoldást a kedvező beszerzésre.

Bontott alkatrész elsősorban JAPÁN terepjárókhoz (L200, B2500, RANGER, NAVARA, HILUX, CAMPO, ISUZU...stb)ajánljuk, mivel ezeknél a gépjárműveknél általában nem, vagy csak kevés utángyártott alkatrészt gyártanak.Természetesen, amennyiben  lehetőség van mind a kétféle alkatrész(utángyártott ill. bontott) megvásárlásra úgy cégünk mind a két ajánlatot elküldi Önnek, hogy ki tudja kérni a saját szerelője véleményét is.Terepjárókon kívül is segítünk szinte bármilyen alkatrész beszerzésében, megbízható helyről, kedvező áron.

Amennyiben csak egy kisebb szervizre vinné autóját, akkor is érdemes ajánlatot kérnie, mivel cégünk havonta nagy mennyiségben vásárol alkatrészt különböző beszállítóktól,  így  nagyobb kedvezménnyel jut hozzá a kisebb tételű alkatrészekhez és Ügyfelei részére is egy kedvezőbb ajánlatot tud nyújtani!Természetesen cégek részére a kedvezményen felül az ÁFA is teljes egészében visszaigényelhető.

 

Új, gyári alkatrészeket elsősorban OPEL, MITSUBISHI, KIA, CHEVROLET, SUZUKI gyártmányokra tudunk beszerezni, mivel az említett cégekkel több éves partneri kapcsolatban állunk.Ezen felül szinte minden gyártmányhoz segítünk beszerezni bármilyen alkatrészt, kedvező áron.