Bérautószolgálat


Szervizbe került autója?

Költözik? Árut szállít?

Ideiglenesen szüksége lenne egy tehergépkocsira?

Nincs saját tulajdonú gépjárműve, de alkalomszerűen mégis szüksége van autóra?

Külföldön dolgozik és a hazautazás idejére inkább bérel, mint fenntart egy autót!?

 

Ne keresgéljen tovább, mi megoldást kínálunk problémájára!

 

Budapesten van dolguk és nem szeretnének időhöz kötve, több átszállással utazni...

Egy mai vonat, vagy busz jegy átlag ára 2 főre Siófok - Budapest között oda-vissza  kb. 10.000.- Ft. Cégünk egyik kis kategóriás bérautója bruttó 10.795.- Ft / Nap(24h) korlátlan km futással Magyarország egész területén + üzemanyagköltség 230 km-re számolva kb. 5.500.-Ft.Tehát az így kapott eredmény hozzávetőlegesen 16.295.-Ft -ra jön ki! Igen, többe kerül 6.300.-Ft-al, de nem kell átszállni, egyből az úti céljához mehet,ha többen mennének sincs többlet költség, az utazással töltött idő sem tart kétszer annyi időbe, nem kell hajnalban indulnunk, így pl. " a rokonoknál is többet maradhatunk." (A tájékoztatás nem teljeskörű és minősül ajánlat tételnek, az ár és készletváltozás jogát fenntartjuk! Illetve a jegy és üzemanyag árak is eltérhetnek) 

 

Határozott idejű munka, próbaidős alkalmazott, induló vállalkozás...

Igen, lehet vásárolni is közel annyiért amennyiért bérelünk, de általában az eladó használt autók nagy részét egyből szerelőhöz kell vinnünk, hogy a vásárláskor ajánlott szervizt elvégeztessük(olaj+szűrők ill. vezérműszíj csere átlag 100.000 Ft-os összeg).Közben az autót egy eredetvizsga(kb.17-20.000 Ft között) illetve biztosítás(átlag évi 60.000 Ft) kötés után még névre kell íratni, majd folyamatosan szervizelni és fizetni a különböző adókat, biztosításokat. Így például a vállalkozása indításának időszakára, új alkalmazott próbaidejének lejártáig, határozott idejű munkákra, vagy éppen ha több helyszínen folyik a munkavégzés jobban megéri bérelni, hiszen autóink akár csak egy napra is kiadók.Havi bérlet esetén kérje egyedi kedvezményes díjszabásunkat, akár korlátlan km futással is.

 

Keveset használom az autómat....  Nem éri meg autót fenntartanom mert....

Sajnos egy autónak sem túl jó, hogy a garázsban áll, hát még nekünk. Amellett, hogy egy mai átlag autó éves fenntartása(biztosítás, teljesítményadó,szerviz,műszaki,téli-nyári kerékcsere...stb) közel 150.000 Ft gondolnunk kell arra, hogy lehet hogy éppen akkor nem tudjuk használni amikor a legnagyobb szükség lenne rá, mert az állástól éppen cserés az akkumulátor és mire gyorsan veszünk egy újat kiderül, hogy nem is azzal volt a gond, hanem a riasztó miatt merült csak le...ezek azok a költségek, amivel általában soha nem tudunk előre kalkulálni.Ugyanez az eset van, ha például külföldön dolgozik és csak alkalom szerűen van szüksége autóra hazautazása idejére, hogy például meglátogassa a rokonait. Erre az esetekre ajánljuk Ügyfeleink részére személyautóink valamelyikét, melyet akár egy alacsonyabb km futás mellett egy kedvezőbb napidíjjal tudnak igénybe venni!Kis kategóriás autóink már bruttó 4.445.-Ft-tól elérhetők.(A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlat tételnek.Az ár és készlet változás jogát fenntartjuk.)

 

 

Költözünk....  árut szállítunk....

Miért fizetne jóval többet egy szállításért / költözésért, ha a költségek nagy részét velünk megspórolhatja?! Cégünknél egyszerűen, olcsón és személyre szabottan vehet igénybe kisebb és nagyobb teherautót, így akár egy csekélyebb mennyiségű árú szállításához elegendő egy kisebb méretű teherautót kibérelni, ami már napi bruttó 6.223.-Ft-tól elérhető és a fogyasztása sem haladja meg az 5-6 litert 100 km-en. Ha hosszabb távra szállít sincs gond, hisz autóinkat akár korlátlan km futással is ki lehet bérelni. Használja bérleti díj kalkulátorunkat a pontos bérleti díj kiszámításához. Figyelmébe ajánljuk még  ˇ"Sofőr" szolgáltatásunkat, melynek igénybevétele esetén Ön kaució mentesen viheti el autót és így  nagyobb rakomány szállításakor  sem kell aggódni a vezetés miatt.(Az ajánlat nem teljeskörű és nem minősül ajánlat tételnek. Az ár és készletváltozás jogát fenntartjuk.)

 

Bérelhető személy- és haszongépjárműveinken kívül, amennyiben rendelkezik vontatásra alkalmas járművel, utánfutót, trélert és lószállítót is igénybe vehet!

Járműveinkhez folyamatosan bővítjük a bérelhető kiegészítőket, ezzel is hozzájárulva, hogy a szállítás / utazás minél kényelmesebb legyen.További információ a bérelhető kiegészítők menüpontban.